این آزمایشگاه مجهز به دستگاههای اسپکتروفتومتر، فارینوگراف، ویسکومتر بروکفیلد، گازکروماتوگرافی (GC)، انکوبا
این آزمایشگاه مجهز به دستگاههای اسپکتروفتومتر، ترازوی دقیق (4 رقم اعشار)، کلدال (اندازهگیری پروتئین)، هود
این آزمایشگاه به برگزاری آزمایشگاههای دروس گروه علوم و صنایع غذایی اختصاص دارد.
آزمایشگاه میکروبیولوژی گروه صنایع غذایی دانشگاه صنعتی اصفهان، به عنوان یکی از ارکان کلیدی در گروه علوم و صن
گروه صنایع غذایی فضایی بالغ بر 500 متر مربع را تحت عنوان کارگاه صنایع غذایی تجهیز نموده است که در واقع شامل چند خط تو
این آزمایشگاه بیشتر شامل دستگاه ها و تجهیزات برای انجام فعالیت های پژوهشی دانشجویان تحصیلات تکمیلی می باشد
این مکان بیشتر با دستگاه های مربوط به گرایش مهندسی صنایع غذایی کامل شده است و اصولا آزمایش هایی از قبیل استخراج با ام