رفتن به محتوای اصلی
x

کنسرو کردن یکی از راه های نگهداری محصولات کشاورزی و فراوری آن ها می باشد که با این فرایند می توان محصول تولیدی را  در تمام طول سال مصرف نمود.  در پایلوت صنایع غذایی امکان تولید کنسرو خیارشور، زیتون، رب گوجه و ... وجود دارد.

برای تجهیز این خط تمامی موارد اعم از دیگ پخت، تونل اگزاست، اتوکلاو، دستگاه درب بندی و... نصب شده است و برای محصولات تولیدی مزرعه دانشکده کشاورزی و هم چنین برای ارائه دروس تخصصی صنایع غذایی و و تولید کنسرو از آن استفاده می شود.

تعداد
1
نوع وسیله
امکان استفاده

تحت نظارت وف بومی