رفتن به محتوای اصلی
x

خط پاستور شیر به فرآیند صنعتی پاستوریزاسیون شیر اشاره دارد که با هدف حذف پاتوژنها و افزایش ماندگاری انجام می شود.

با توجه به خود کفا بودن دانشکده کشاورزی برای تولید شیر از طریق مجموعه لورک دانشگاه، نیاز است این شیر پاستور و سپس عرضه شود. به همین منظور خط پاستور شیر به صورت کامل مجهز شده و شیر پاستور شده پس از انجام مراحل مورد نیاز(دریافت شیر خام، پیش گرم کردن، پاستوریزاسیون، خنک کردن، بسته بندی و کنترل کیفیت) در اختیار مصرف کننده قرار می گیرد.

تعداد
1
نوع وسیله
امکان استفاده

تحت نظارت وف بومی