بافت به خصوصیاتی از مواد غذایی گفته میشود که با انگشتان، زبان، کام یا دندان احساس میشود. غذاها دارای بافتهای مختلفی هستند، ترد مانند کراکر، چیپس، کرفس و… سخت مانند آب نبات، لطیف مانند مارشملو، چسبناک مانند عسل و…. دستگاه بافت سنج مواد غذایی یک سیستم اندازهگیری بافت مواد غذایی است که با پروبهای مختلف میتواند انواع نیروها را به نمونه اعمال و آنها را به صورت نمودار و اعداد بیان کند. در یک آزمایش ساده، بازوی حرکتی آنالایزر به یک لودسل مجهز شده است و پاسخ نیروی اعمال شده به نمونه و تغییر شکلی را که در حال انجام است ثبت میکند.
تعداد
1
نوع وسیله

