رفتن به محتوای اصلی
x

دستگاه‌های MAP با ایجاد ترکیب گازی بهینه در محیط بسته‌بندی، شرایطی ایجاد می‌کند که رشد میکروارگانیسم‌ها و فساد شیمیایی را به تأخیر می‌اندازند. با توجه به اتمسفر کنترل شده این نوع بسته بندی باعث  افزایش ماندگاری محصولات غذایی، حفظ کیفیت حسی و کاهش ضایعات می شود، از این نوع بسته بندی در صنایع مختلف مثل پروتئینی، لبنی و نانوایی استفاده می شود. در مورد گازهایی که در این اتمسفر حضور دارند می توان به نیتروژن، دی اکسید کربن و اکسیژن اشاره کرد که اصولا نیتروژن برای جلوگیری از اکسیداسیون، دی اکسید کربن برای مهار باکتری ها و اکسیژن برای حفظ رنگ گوشت کاربرد دارند. 

تعداد
1
نوع وسیله
امکان استفاده

تحت نظارت وف بومی