دانشجو موظف است دانش پایه لازم برای استفاده از ابزارهای تحقیقاتی را تحت نظر استاد راهنما فرا گیرد و فقط در حیطه کار مصوب رشته تحصیلی خود در آزمایشگاه مشغول به کار گردد و بدون هماهنگی و اطلاع در دیگر زمینه های مرتبط با دانش، مسئولیت و وظیفه خود در محیط آزمایشگاه، اموری را بر عهده نگیرد. لازم به ذکر است دانشجو باید به مقرارت زیر آگاه باشد:
  • پوشیدن روپوش سفید در آزمایشگاه الزامی است.
  • از خوردن و آشامیدن در آزمایشگاه پرهیز نمایید.
  • شوخی و حرکات نا به جا در محیط آزمایشگاه خطرناک بوده و قطعاً ممنوع می باشد.
  • از هرگونه ریسک و خطرپذیری در کار اجتناب نمایید.
  • محلول ها را به تناسب مقدار مورد نیاز خود بسازید. روی کلیه ظروف حاوی محلول های آزمایشگاه برچسب بزنید و مشخصات محلول، تاریخ ساخت و نام خود را یادداشت نمایید.
  • از ریختن مواد آلی خطرناک به داخل مجرای فاضلاب خودداری کنید.
  • ساعت کار در آزمایشگاه 8 لغایت 15:30 روزهای شنبه تا چهارشنبه می باشد. در صورت لزوم و با اعلام  قبلی و تایید کارشناس مسوول آزمایشگاه, دانشجو می تواند خارج از زمان اداری به فعالیت خود در آزمایشگاه ادامه دهد.
  • در صورتى که  دانشجو بر اثر عدم رعایت ضوابط ایمنى، بى دقتى، استفاده نادرست یا بدون اجازه و آموزش لازم از ابزار موجود در آزمایشگاهها، آسیبى به خود یا دیگران واردکند، یا به تجهیزات آزمایشگاه خسارتى برساند، مسؤولیت آن به عهده دانشجو خواهد بود و گروه در این زمینه مسئولیتى ندارد.
  • در صورت مشاهده تخلف از مقررات فوق کارشناسان آزمایشگاه موظفند که گزارشات تخلف را تهیه و به استاد راهنما و مدیر گروه تحویل دهند.