ثبت نام مقدماتي دانشجويان دوره هاي تحصيلات تكميلي نيمسال دوم 1403-1402

با سلام و احترام،

- با توجه به نزديك شدن ايام ثبت نام مقدماتي نيمسال دوم سال تحصيلي 1403-1402 (نيمسال 2-402)، ( روزهاي شنبه 25 و دوشنبه 27 آذرماه)  رعايت نكات ذيل در خصوص ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي،  يادآوري و مورد تاكيد مي باشد:

الف- در ثبت نام اصلي و ترميم، امكان حذف درس از ليست دروس ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان وجود نخواهد داشت.

ب- از روز دوم ثبت نام به بعد، فقط امكان اخذ يك درس براي دانشجويان وجود خواهد داشت و هرگونه حذف و اضافه ديگر فقط با موافقت و دستور سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده مربوطه و در زمان مقتضي امكان پذير خواهد بود.

بنابر اين ثبت نام مقدماتي براي دانشجويان تحصيلات تكميلي به نوعي ثبت نام اصلي بوده و دانشجويي كه در ثبت نام مقدماتي شركت نكند در ثبت نام اصلي با مشكل جدي مواجه خواهد شد.

ج- با توجه به فعال شدن درخواست پردازش تعيين استاد راهنما توسط دانشجو در سيستم گلستان رعايت موارد زير ضروري مي باشد.

1- پس از درخواست دانشجو، لازم است استاد محترم راهنما با مراجعه به منوي پيشخوان خدمت درخواست دانشجو را بررسي و نسبت به تأييد و يا عدم تأييد آن اقدام نمايند (حداكثر تا  24/ 09 / 1402).

2- متعاقبا اساتيد راهنما تا پايان وقت روز جمعه 01 / 10 / 1402 مي بايست ثبت  نام  مقدماتي دانشجويان را  تاييد نمايند.

3- تاكيد مي گردد عدم تاييد استاد راهنما منجر به عقب افتادگي ساعت انتخاب واحد دانشجو در روز ثبت نام اصلي خواهد شد .

4- با توجه به اينكه ثبت نام مقدماتي دانشجويان تحصيلات تكميلي  با درخواست و تأييد دانشجو و تأييد استادراهنما  (با استفاده از پردازش 11340 ) و يا  سرپرست تحصيلات تكميلي دانشكده /  مدير گروه انجام مي شود، خواهشمند است با توجه به اهميت ثبت نام مقدماتي، دستور فرماييد مراتب فوق بطور موثر به اطلاع دانشجويان كارشناسي ارشد و دكترا ، همكاران محترم هيات علمي و كارشناسان محترم رسانده شود.