دستورالعمل استفاده از امکانات رایانه‌ای کلاس‌های آموزشی دانشکده

قابل توجه کلیه‌ی همکاران محترم هیأت علمی
احتراماً، به استحضار می‌رساند در تابستان سال جاری به منظور تجهیز هر چه بهتر کلاس‌های دانشکده، تعداد 10 عدد رایانه با قابلیت بسیار بالا تهیه و جایگزین سیستم‌هایی شدند که عملکرد چندان مناسبی نداشتند. همچنین تعداد 5 عدد از ویدئو پروژکتورهای کلاس‌ها که کیفیت نمایش پایینی داشتند، با انواع جدید و با کیفیت بهتر جایگزین شدند. علاوه بر آن، به منظور ارتقاء سامانه‌ی نمایش، کلیه‌ی کلاس‌ها مجهز به دستگاه‌های اسپلیتر (برای تقویت سیگنال کارت گرافیک و خروج آن به مانیتور و ویدئو پروژکتور) و سوئیچر (برای راحتی اتصال رایانه‌های شخصی (لپ‌تاپ) به ویدئو پروژکتور) و نیز برخی از کلاس‌ها مجهز به پرده‌ی نمایش (برای نمایش بهتر خروجی ویدئو پروژکتور) شدند. به منظور استفاده‌ی هر چه بهتر از این تجهیزات و جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی در استفاده از آن‌ها که در گذشته گلایه برخی از همکاران را به همراه داشته است، خواهشمند است نکات زیر توسط همکاران محترم رعایت شوند:
1- به منظور جلوگیری از بهم خوردن تنظیمات نرم‌افزاری، بر روی کلیه‌ی رایانه‌های کلاس‌ها، نرم‌افزار Deep Freezer نصب شده است. این نرم‌افزار باعث می‌شود، به محض شروع مجدد (Restart) یارانه، کلیه‌ی تغییرات داده شده در تنظیمات و همچنین فایل‌های ذخیره شده بر روی رایانه به حالت تعریف شده از قبل برگردد. لذا از همکاران تقاضا می‌شود از ذخیره‌ی اطلاعات درسی خود بر روی رایانه‌های کلاسی اکیداً خودداری کنند، چون با خاموش کردن آن‌ها، کلیه‌ی این اطلاعات پاک می‌شوند.
2- چنانچه همکاران محترم تمایل به استفاده از رایانه‌ی شخصی خود در سر کلاس دارند، می‌توانند از کابل مخصوصی که با هدف اتصال لپ‌تاپ به ویدئو پروژکتور تعبیه شده و بر روی آن برچسب "کابل اتصال به لپ‌تاپ" نصب شده است، استفاده کنند. به محض اتصال این کابل به لپ‌تاپ و فشردن دکمه‌ی مشخص شده بر روی سوئیچر، تصویر ویدئو پروژکتور از رایانه‌ی کلاس به لپ‌تاپ تغییر می‌یابد. لذا خواهشمند است به هیچ وجه، اتصالات رایانه‌ی کلاس و یا سایر تجهیزات موجود دستکاری نشود.
3- از آنجا که کلید قطع و وصل ویدئو پروژکتور که قبلاً در کلاس‌ها برای روشن و خاموش کردن آن تعبیه شده بود، یک تجهیز غیراستاندارد بوده و به دستگاه آسیب وارد می‌کرد، این کلید در کلیه‌ی کلاس‌ها حذف و روشن و خاموش کردن ویدئو پروژکتورها با دست و از طریق فشردن دکمه‌ی مربوط بر روی آن انجام می‌شود. لذا مقرر شده است، کلیه‌ی ویدئو پروژکتورهای کلاس‌ها در صبح اول وقت روشن و در پایان وقت اداری خاموش شوند. بنابراین چنانچه کلاسی بعد از ساعت اداری برگزار می‌شود، خواهشمند است توجه شود که در پایان کلاس، رایانه و ویدئو پروژکتور حتماً خاموش شوند.
4- بر روی کلیه‌ی رایانه‌های کلاس‌ها، آنتی ویروس به روز Bitdefender نصب شده است. با این حال به همکاران گرامی توصیه می‌شود به منظور کنترل و جلوگیری هر چه بیشتر انتشار ویروس‌های جدید، از لوح‌های فشرده (CD یا DVD) به جای فلش مموری برای انتقال و نمایش فایل‌های خود در کلاس‌ها استفاده کنند.
5- بر روی کلیه‌ی رایانه‌های دانشکده، نرم‌افزارهای کاربردی نظیر Microsoft Office نصب شده است. با این حال، چنانچه همکاران محترم نیاز به استفاده از نرم‌افزارهای تخصصی دارند، خواهشمند است قبل از شروع کلاس‌ها و از طریق کارشناسان محترم دانشکده (آقایان اباذری و صنعتی‌زاده) نرم‌افزار مورد نظر را نصب کنند.
6- از آنجا که بروز اشکالات ناگهانی در سامانه‌های رایانه‌ای امری غیرقابل اجتناب است، لذا از کلیه‌ی همکاران محترم تقاضا می‌شود در صورت بروز مشکل، ضمن حفظ خونسردی و آرامش، آن را به اطلاع کارشناسان محترم دانشکده (آقایان اباذری و صنعتی‌زاده) برسانند.
در پایان، خواهشمند است پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق تلفن (داخلی 3408) و یا پست الکترونیک (samireei@cc.iut.ac.ir) (آقای دکتر میره‌ای) انتقال فرمایید.