برگزاری کنفرانس غلات، نان و فرآورده های آردی

به اطلاع کلیه اساتید و محققین میرساند نخستین کنفرانس علوم و صنایع غلات، نان و فرآوده های آردی باهدف ایجاد بستر دائمی تولید محتوای پژوهشی، بررسی و هدایت مطالعات و تحقیقات علوم و صنایع غلات کشور به سمت حل مشکلات و نیازهای صنایع غذائی با مشارکت و همکاری انجمن علمی علوم و فناوری غلات ایران و انجمن متخصصین علوم و صنایع غذائی ایران و با حمایت دانشگاه ها و مراکز تحقیقاتی حوزه غلات کشور در تیرماه 7281 برگزار میگردد.

محققین، متخصصین و دانشجویان علاقمند می توانند نتایج حاصله از آخرین تحقیقات و مطالعات خود را در خصوص سرفصلهای علمی تعیین شده، در قالب مقاله از طریق عضویت در سامانه مدیریت محتوای علمی درسایت کنفرانس www.irancerealtech.com  به این دبیرخانه ارسال فرمایند.

علاقمندان میتوانند جهت دریافت فرمت ارسال مقالات و یا کسب اطلاعات بیشتر ضمن مراجعه به سایت کنفرانس از طریق شماره تلفن 88233023 و یا پست الکترونیکی irancerealtech@gmail.com با دبیرخانه دائمی کنفرانس تماس حاصل نمایند.

برای دریافت پوستر کنفرانس اینجا را کلیک کنید.