برگزاری گرامیداشت روز جهانی خاک در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان

در تاریخ دوشنبه 23/9/94 ساعت 10 صبح ، مراسم گرامیداشت روز جهانی خاک در دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز گردید. در این مراسم آقای دکتر قیومی ریاست شعبه استانی انجمن و عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان، در مورد معرفی سال و روز جهانی خاک، برنامه های انجمن و شعبه استانی توضیحاتی را ارائه نمودند. در ادامه آقای مهندس امینی از مسؤلین شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان، درباره ثبت اختراعات و شرکت‌های دانش بنیان، خلاقیت، ایده‌پردازی و کارآفرینی مطالبی را عرضه نمودند.

سپس از آقای دکتر خوشگفتار منش، استاد گروه علوم خاک دانشگاه صنعتی اصفهان دعوت شد تا در خصوص غنی‌سازی زیستی محصولات کشاورزی به عنوان زیربنای سلامت جامعه سخنرانی خود را ارائه دهند. آخرین سخنران این مراسم آقای مهندس ملاحسینی، عضو انجمن و هیأت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی اصفهان بودند که در مورد امید آفرینی و معرفی توانمندی های مرکز رشد و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی اصفهان مطالبی را ارائه نمودند. حسن ختام برنامه، معرفی و اهدا لوح تقدیر به خاک‌شناسان و اساتید پیشکسوت دانشگاه، آقایان دکتر کرباسی و دکتر جلالیان بود.