برگزاری سمینار پژوهشی دانشکده کشاورزی با عنوان فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش کشاورزی با حضور اعضای اتاق بازرگانی صنعت و معدن و کشاورزی و اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات کشاورزی

در این سمینار که با هماهنگی آقای دکتر علیمرادی رئیس مرکز نوآوری و تجاری سازی دانشگاه برگزار گردید آقایان مهندس رحیمی، مهندس همتی، مهندس دزفولی و آقای مهندس هاشمیان نیز حضور داشتند.
آقای مهندس رحیمی از دفتر سرمایه گذاری و توسعه فناوری گفتند بازارسنجی و اینکه سرمایه گذاری بازده مالی دارد بسیار حایز اهمیت است و در این راستا سرمایه گذار بر روی تیم اجرایی سرمایه گذاری می کند. اولویت طرح بیشتر بر اساس 1- دانش بنیان بودن 2- صنایع سبز بودن 3- فناوری اطلاعات 4- گردشگری 5- توسعه روستایی می باشد.
آقای مهندس همتی دبیر اتحادیه تولیدکنندگان و صادر کنندگان محصولات کشاورزی در توسعه صادرات بیان کردند و فعالیت ها را در ایجاد پایانه صادرات محصولات کشاورزی در فرودگاه شهید بهشتی و تغذیه این پایانه و همچنین ایجاد پایانه گل و گیاه، ایجاد کارخانه درجه بندی و بسته بندی برای صادرات و کشت فرا سرزمینی شرح دادند.
آقای مهندس دزفولی رئیس مدیره اتحادیه در تائید صحبت های آقای مهندس همتی مشکلات بخش را در بسته بندی، حمل و نقل و انبارداری، فروش، برگشت سرمایه و رقابت در بازار جهانی عنوان کردند.
آقای مهندس هاشمیان عضو اتاق بازرگانی بخش از فعالیت های خود در صادرات محصولات کشاورزی برای حضار بیان کردند.