سخنرانی آقای فرزاد استخری، کشاورز نمونه‌ی کشوری در دانشکده کشاورزی

در تاریخ دوشنبه 11 آبان 94، سمینار آقای فرزاد استخری در محل سالن آمفی تأتر دانشکده برگزار گردید. آقای استخری متولد 1333 شهر شیراز و جزء کشاورزان پیشرو در استان فارس هستند. در سوابق ایشان، کشاورز نمونه کشوری سال 91 در آبیاری تحت فشار، عضویت در ستاد گندم وزارت جهاد سازندگی از سال1392، مشاور وزیر محترم کشاورزی در ستاد گندم، عضویت در هیأت مدیره انجمن غلات اتاق بازرگانی فارس و غیره وجود دارد.

موضوع محوری در سخنرانی ایشان در خصوص انتظارات یک کشاورز از دانشگاه و مراکز آموزشی و تحقیقاتی بود و مواردی چون نیازیابی کشاورزان، آموزش بالا بردن بهره‌وری از آب، زمین، سرمایه و کار، آینده نگری در کشاورزی، ترویج تکنیک‌های جدید، پایین آوردن ریسک سرمایه‌گذاری و تولید، آموزش عملی دانشجویان و تولید مهندسان کارا، پاسخ به موقع سؤال‌های پیش آمده در حین انجام کار و اتخاذ تصمیم‌های کارگشا به خوبی توسط ایشان تبیین و مطرح گردید. در پایان سخنرانی ایشان، برخی از اعضای هیأت علمی دانشکده کشاورزی ضمن بیان سؤالات، پیشنهادات خود را در زمینه ارتباط هر چه مؤثرتر بخش علمی کشور با بخش اجرا مطرح نمودند.

برای دریافت فایل معرفی آقای استخری اینجا کلیک کنید.

برای مشاهده فایل ارائه سمینار ایشان اینجا را کلیک کنید.