تکنولوژی تولید محصولات نوین غذایی

در زمینه تکنولوژی روغن‌های خوراکی پژوهش‌های صورت گرفته در جهت تولید روغن‌های فراسودمند همچون روغن‌های DAG (Diacylglycerol oil) و لیپیدهای بازسازی شده حاوی اسیدهای چرب مفید، که اثرات سلامتی بخشی بر انسان دارند، می‌باشد. همچنین جایگزینی آنتی‌اکسیدان‌های سنتزی با انواع طبیعی در روغن‌های خوراکی به منظور افزایش زمان ماندگاری آن‌ها، از نیازهای اساسی صنایع روغن کشور و از اهداف پژوهشی گروه علوم و صنایع غذایی است.

در حوزه نوشیدنی‌ها تحقیقات در جهت تولید و فرمولاسیون محصولات جدید همچون شیر‌آبمیوه می‌باشد. علاوه بر این با توجه تقاضای بازار مصرف در جهت غذاهای کم کالری، پژوهش‌هایی در راستای استفاده از از شرین­کننده­های کم‌کالری ایمن مانند استویوزید در محصولات پرکالری همچون نکتار و شربت میوه در حال انجام است.

با توجه به افزايش روزافزون قيمت گوشت و فرآورده هاي دريايي، يافتن منابع جديد و ارزان قيمت که بتواند نيازهاي تغذيه‌اي جامعه را برآورده سازد ضروري به نظر مي رسد. در اين راستا استفاده از ضايعات گوشتي و معرفي منابع جديد مي­تواند مثمر ثمر باشد. در کنار آن شناخت خصوصيات و پروتئين هاي ساختاري مؤثر در بافت گوشت و اندازه گيري نيروهاي مؤثر در قطع اتصالات ساختاري در مقياس پيکونيوتن مي تواند در بهبود بافت و خصوصيات عملکردي مفيد واقع گردد و لذا بخشی از تحقیقات این گروه در این زمینه صورت می­گیرد.

   

ارتقاء امنیت وب با وف بومی آسپا-وف