برگزاری پانزدهمین کنگره علوم خاک ایران در دانشکده کشاورزی

انجمن علوم خاک هر دوسال يکبار با همکاري دانشگاهها و مؤسسات تحقيقات خاک و آب کشور کنگره‌اي را تحت عنوان کنگره علوم خاک ايران برگزار مي‌نمايد که در آن مشکلات و معضلات خاک کشور در قالب ارائه مقالات، سخنراني‌ها، کارگاه‌هاي آموزشي، گردش‌هاي علمي و غيره به بحث و تبادل نظر گذاشته مي‌شود. در اين راستا، علاوه بر متخصصين با تجربه، دانشجويان تحصيلات تکميلي اين رشته نيز با چالش‌هاي مربوط آشنا شده و همگي راهکارها و پيشنهاداتي را به تصميم‌گيران کشور ارائه مي‌دهند.

دانشگاه صنعتي اصفهان با داشتن زيرساخت‌هاي مناسب براي برگزاري اين مناسبت‌ها، چهارمين کنگره علوم خاک ايران را در سال 1373 برگزار نمود و افتخار دارد به منظور ارتقاء سطح علمي و فکري پژوهشگران کشور و ايجاد محيطي مناسب براي برقراري ارتباطات علمي و تبادل افکار، پانزدهمين کنگره علوم خاک ايران را نيز از ۶ تا ۸ شهريور سال ۱۳۹۶ با ياري خداوند متعال و همفکري، همکاري و مساعدت تمامي عزيزان متخصصین اين رشته در سراسر کشور برگزار نمايد. لذا از کليه اساتيد، دانشجويان، پژوهشگران، صنعتگران، مراکز پژوهشي و صنعتي مرتبط با خاک، جهت شرکت در اين کنگره علمي دعوت به عمل مي‌آيد. از توصيه‌ها و پيشنهادات سازنده همه عزيزان که دغدغه خاک کشور را دارند، کمال استفاده را خواهيم برد و تقاضامنديم در اين راه ما را ياري نماييد.

برای اطلاعات بیشتر می‌توانید اینجا را کلیک کنید.

مکان:

دانشکده کشاورزی